Inloopbeveiliging

Een kooi- of gevelladder biedt toegang tot een dak. Daar houdt het valgevaar echter niet op. Het risico op vallen is op het dak juist vaak juist groter. Om dit risico af te dekken kun je inloopbeveiliging aan je kooiladder toevoegen. Deze leidt de gebruiker veilig voorbij het punt waarop leuningwerk verplicht is. Deze veilige route verkleint de kans op vallen. Je wordt namelijk begeleid naar de veilige zone. Dit is voorbij het punt waarop leuningwerk voorgeschreven is.

Er zijn bij ROPROTEC verschillende soorten inloopbeveiliging. Denk hierbij aan bijvoorbeeld zijwaarts, frontaal of uitlopend leuningwerk.

Een voorbeeld van frontaal leuningwerk bestaat uit de volgened componenten:

  • Aluminium model (met uitstaporen)
  • Lengte 2.000 mm
  • Breedte 600 mm
  • Voorzien van hand- en knielijst
  • Geleverd met vijf tegels 600 x 400 mm

Zijwaartse en uitlopende inloopbeveiliging

Inloopbeveiliging met zes tegels

Inloopgeleiding of inloopbeveiliging kan in verschillende uitvoeringen worden toegepast op een plat dak. Roossien standaardiseerde door de jaren heen de maatwerkproducten. Hierdoor is het mogelijk om deze aan te leveren met de snelheid van een standaard product.

Aluminium is sterk, duurzaam en eenvoudig te bewerken. Daarom is het mogelijk om de de producten van ROPROTEC direct te bewerken volgens de laatst geldende veiligheidsnormen. ROPROTEC staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid .

Offerte aanvragen

E-mail
Contactpersoon
Telefoonnummer
Waar gaat het project over?