RoProTec levert permanente, dakrandbeveiliging voor platte daken in aluminium en verzinkt staal. De dakrandbeveiliging wordt modulair opgebouwd.

In plaats van een inloopbeveiliging in het verlengde van een kooi- of gevelladder is het ook mogelijk om dakrandbeveiliging aan te brengen. Deze beperkt het valgevaar zijwaarts ten opzichte van de kooiladder. Naast het beperken van het uitstapgevaar is het ook mogelijk de gehele dakrand te beveiligen met een hekwerk. Zo plaats je een permanente valbeveiliging rondom de dakrand.

Zelfdragend hekwerk
Een zelfdragend hekwerk is de ideale oplossing voor het beveiligen van de dakrand. Zo beperk je het valgevaar bijvoorbeeld zijwaarts naast een kooiladder of rondom het dak. Het systeem is aan te brengen zonder te boren in het dak. Bovendien is het hekwerk van buitenaf matig zichtbaar. Zo garanderen de zelfdragende hekwerken de veiligheid van de medewerkers en beantwoorden ze tegelijkertijd aan de architecturale eisen van het gebouw.

Hekwerk op een dakrand

Hekwerk op een dakrand is de ideale oplossing voor het beveiligen van een dak tegen valgevaar. Door het modulaire ontwerp is het hekwerk eenvoudig en snel te plaatsen. De leuningen en tussenleuningen hebben versmalde uiteinden, zodat ze eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Het hekwerk is op korte termijn leverbaar en wordt persoonlijk afgeleverd met de expeditiedienst van Roossien Hoogwerktechniek.

De aluminium leuningen en tussenleuningen zijn leverbaar in lengtes van drie meter. Het is mogelijk om het hekwerk van RoProTec te poedercoaten in een unieke RAL-kleur. Zodat deze perfect past bij de huisstijl van je bedrijf.

Offerte aanvragen

E-mail
Contactpersoon
Telefoonnummer
Waar gaat het project over?