Koepelbeveiliging

Heeft jouw dak een lichtkoepel en wil je deze graag beschermen? Met de koepelbeveiliging van ROPROTEC verlaag je het valgevaar. Kies voor een hekwerk of een lichtkoepelnet.

Het hekwerk voor de lichtkoepel is geschikt voor het beveiligen van elk type dakraam en lichtkoepel. Twee kunststof blokken stabiliseren elke staander van het hekwerk. Deze contragewichten zijn gegoten in een UV-bestendige kunststof en beschermen daarmee de waterdichte bedekking van het dak. Ook is elke staander te voorzien van een optionele deur/poort.

De traditionele blokken van 25 kilo zijn niet geschikt om te tillen. De contragewichten van ROPROTEC wegen slechts 12,5 kilo en hebben een handvat. Dit maakt ze ergonomisch in gebruik. Breid het hekwerk naar wens uit met bijvoorbeeld een deur of poort.

Het hekwerk wordt geleverd als kit. Vraag een koepelbeveiliging eenvoudig aan met onderstaand offerteformulier.

Zelfdragend hekwerk koepelbeveiliging

Een lichtkoepelnet of DomeWeb

Lichtkoepelnet

Ook een lichtkoepelnet of DomeWeb beschermt een lichtkoepel. Span het net met slechts enkele handgrepen om de lichtkoepel en voorkom zo een val door de koepel heen. Dankzij de spanband rondom is het net bovendien te gebruiken als aanlijnpunt voor een persoon.

Het lichtkoepelnet is verkrijgbaar in twee afmetingen:

2 x 2 meter voor lichtkoepels met opstand tot max. 1,5m
3 x 3 meter voor lichtkoepels met opstand tot max. 2,7m


✔️ Eenvoudige bevestiging door omlopende band met ratel
✔️ incl. opbergzak

Offerte aanvragen

E-mail
Contactpersoon
Telefoonnummer
Waar gaat het project over?