ROPROTEC - Onderdeel van Roossien

Roossien Hoogwerktechniek introduceert het merk ROPROTEC. Deze naam staat voor Roof Protection Technology. De producten van ROPROTEC maken het verschil op het gebied van dakveiligheid. Denk aan items als dakrandbeveiliging, valbeveiliging en veilige looppaden. Wat je ook nodig hebt om een dakveilige werkplek te creëren; bij RoProTec ben je aan het juiste adres!

Dakveiligheid

Het lopen en uitvoeren van werkzaamheden op een dak brengt risico’s met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vallen, stoten, uitglijden, en struikelen. Er zijn meerdere manieren om een dak veilig te maken en het valgevaar te beperken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hekwerken, maar ook aan lijnsystemen, inloopbeveiliging, dakrandbeveiliging en looppaden. ROPROTEC levert allerlei soorten dak- en valbeveiliging voor platte of schuine daken. Dit volledige spectrum aan professionele valbeveiliging maakt het mogelijk om optimaal beschermd te werken op hoogte.

Producten
Voor welk product je ook kiest; bij werkzaamheden op het dak hoort veiligheid dan ook op de eerste plaats te staan. ROPROTEC biedt de volgende producten op het gebied van dakveiligheid:

  • Dakrandbeveiliging
  • Valbeveiliging
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
  • Looppaden
  • Vaste trappen
  • Brugtrappen
  • Inloopbeveiliging
  • Koepelbeveiliging
  • Ankerpunten

Voor de toegang tot een dak levert Roossien diverse klimmaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kooiladders, vaste trappen en brugtrappen.

Montage
De producten van ROPROTEC worden afzonderlijk en zonder montage geleverd. De items zoals looppaden en inloopbeveiliging zijn eenvoudig zelf te monteren. Op aanvraag is het ook mogelijk om de montage door de medewerkers van Roossien te laten verzorgen.

Maatwerk steektrap van Roossien Hoogwerktechniek

Maatwerkspecialist

Bij het werken op hoogte is veiligheid een absolute must. Roossien biedt hiervoor totaaloplossingen. Als expert op het gebied van industriële klimmaterialen ontwerpt Roossien in een handomdraai bordessen en trappen die volledig voldoen aan jouw wensen. Modulaire producten van hoge kwaliteit, zoals bordestrappen, brugtrappen en kooiladders.

Standaardassortiment

Ook biedt Roossien een breed assortiment aan standaard producten. Van opsteekladder tot vliegtuigtrap en van step stools tot maatwerk; met de producten van Roossien is elke klus op hoogte veilig en eenvoudig geklaard.

Diensten

Daarnaast biedt Roossien ook diensten aan op het gebied van veilig werken op hoogte. Denk hierbij aan inspecties, Risico Inventarisatie & Evaluaties en montages.

Bovendien wordt ieder product persoonlijk afgeleverd met de expeditiedienst in Nederland en België.